viernes, 3 de abril de 2009

LLANTIOL-"EL BRESSOL DE LA MAGIA".

De tothom es conegut que desde fa mes de 30 anys, el Cafe-Teatre Llantiol gestiona en el mon de l'espectacle la magia com a prioritat en les seves programacions habituals.
El primer mag que va actuar en aquest lloc va ser el pare de'n Angel Casas, el popular presentador de ANGEL CASAS SHOW. Feia les delicies del public assistent nomes amb una baralla espanyola i per cert, mol adecuadament per la epoca que era. Feia jocs com la CARTA GENERAL entre d'altres.
El que es mes important es que formava part de la familia del LLANTIOL, donçs despres de treballar compartia estona amb els empleats del local, activitas com el sopar o dinar segons la ocasio. Ell tambe es deia ANGEL CASAS i era un home afable i molt sociable pero havia escollit aquella forma de vida perque aixi li semblava que era mes proper a les persones. Amb la seva magia tant particular i el tracte que donaba, poc a poc es va anar creant el mite del LLANTIOL.
Aquesta es la meva manera de retre homenatge a totes aquelles persones que varen passar en aquest local els millors anys de la seva vida.

Magi-cordialment com sempre.

No hay comentarios: