domingo, 18 de julio de 2010

SINFONIA EN MNEMONICA MAJOR

Per fi m'he decidit a estudiar a fons la baralla mnemonica de'n Juan Tamariz i he arribat a la conclusio que algun dia en el futur tota els mag començaran la seva actuacio amb aquesta ordenacio preparada. Aquesta es la filosofia que si no m'equivoco preten en Juan Tamariz.

Aixo te les aventatges de que en qualsevol moment pots recuperar una carta escollida lliurament per qualsevol espectador reticent a tecniques com el forssatge classic o be en el cas de perdre la carta escollida en el posterior control, ja que llavors no has de preocupar-te de res.

A mes a mes l'ideal seria que es poguessin adaptar tots el jocs del nostre repertori habitual pasant de les ordenacions en mirall a la mnemonica original i al reves mentres simulas que barrejas les cartes aleatoriament.

Les possibilitats son infinitats i van en funcio de les tecniques digitals que el mag coneixi tanmateix com de les estrategies psicologicas per reconstruir en tot moment el ordre inicial. No seria fantastic?

Estareu d'acord amb mi que si be s'han de llimar algunas impuresas que actualment presentan els jocs, en un futur sera una ordenacio que ens donara el referent de una manera de entendre com tindre un as a la manega en tot moment. Si es ben cert que en Tamariz porta molts anys presentant en els seus espectacles jocs amb aquesta baralla, suposo que es en part perque no vol renunciar a busca nous camins i noves sol.lucions envers als jocs classics que la literatura actual ens brinda en el camp de la cartomagia.

Jo desde aqui i tots nosaltres, crec hauriem de donar-li un cop de ma en aquesta dificil tasca de recerca aportan el nostre gra de sorra en forma de millor sol.lucions en las reordenacions i recomposicions quan acabem de fer els jocs que surten en el seu llibre de dos volums.

Aquest es el llegat que ens deixara perque el portem a bon fi en un futur prometedor sempre i quan es miri desde aquesta perspectiva.
Jo personalment, igual que a en Nikola entre d'altres agraeixo aquesta nova ordenacio com a filosofia de vida i manera d'entendre la cartomagia actual.

Una abraçada a tots de,

Francesc-Amilcar Riega i Bello.