jueves, 30 de diciembre de 2010

EL MON DEL JOC I TAHURISME

Desde fa temps, inclòs de molt jove i per el caracter que tinc m'he identificat amb el mon del joc.

Despres de un periode de transicio pel mon de la magia i de la mateixa manera que molts mags es decantan per el MENTALISME , a mi m'ha donat per voler aprofundir en el mon de les trampes en el joc. Es per aixo, que despres de varies reflexions que han estat producte de la meva falta de objectivitat en el mon comercial de la magia, he decidit dedicar tot el meu esforç a aquest mon mes tecnic amb la experiencia tecnica que m'ha donat durant molts anys l'il.lusionisme.

Es una decisio meditada, madurada i que em fa molta il.lusio el fet de començar a llegir tots aquests llibres que per a mi no son del tot inedits i que desde la meva perspectiva mágica no els hi he donat la suficient importancia i estudi necessari com per dominar cent per cent les tecniques esmentades.

Entenc que a primera impresio a molts de vosaltres us pot soptar que anomeni aquestes paraules en aquest article que escric en aquest blog, pero crec que hi arribat a la conclusio de que quan realment disfruto fent magia es quan estan implicades diverses presentacions de tahurs o potser també, casinos i el mon de la nit en general.

L'ambient bohemi sempre ha estat una filosofía dins la meva anima de cartómag consumat i ha arribat el moment de troba decididament el meu propi camí al marge de els interessos comercials que pugui haver darrera de tot aixo. Es ben cert que durant els darrers anys, quan s'han desenvolupat tecniques paraleles al mon de la cartomagia, sempre han estat orientades al mon del joc en general i trobo que hi ha una especial predisposició en mi que m'ha portat a pendre aquesta decisio que espero que compariu amb mi fins al final.

Rebeu una forta abraçada i Feliç Any Nou 2011 a tothom.

Francesc-Amílcar Riega i Bello.