domingo, 15 de mayo de 2011

PERSPECTIVES DE FUTUR

Despres de considerar les diferentes opcions que ofereix l'il.lusionisme en les seves diverses branques i posibil.litats de comercialització, he decidit que dintre de 3 anys em retirare per tal de dedicarme a la meva autentica passio que es la lectura.
Aquesta tambè es una decisió meditada igual que la de dedicarme unica i exclusivament al món del TAHURISME tal com anunciaba en un capitol anterior fa 2 ó 3 mesos.

Penso, no sempre amb encert que la meva tasca està mes que assolida i que ja he apres bastant, ensenyant que tambe es un dels valors de tindre la teva propia escola.

La raó es ben senzilla, vull anar a mès congressos, festivals i fer mes vida social amb el mags que envoltant la societat, acudir a reunions clandestines i demès. Vull tindre temps per fer mes vida de familia i dedicarla als essers estimats, el que no vol dir que no em dediqui potser a escribir un llibre amb idees meves i tecniques de tota mena. Aquestes han estat acumulades durant anys en el meu record i experiencia.

No es en absolut un adeu en el sentit estricte de la paraula sino un fins sempre incondicional, donçs continuare fent actuacions arreu on em necessiten i vulguin, pero amb mès tranquilitat i dedicació que ara.

Una salutació magi-cordial de,

Francesc-Amílcar Riega i Bello.

1 comentario:

Xavi Catalan dijo...

Si escrius un llibre ja pots reservar-me un exemplar per a mi.

Salutacions.