domingo, 16 de octubre de 2011

LA ACTITUT EN LA MAGIA.

Benvolguts amics,

Si hi ha una qualitat que es valora entre els mags es la actitut que es pren quan actuas en public. Hi ha qui fa riure a dojo i entreten per suposat al seu públic, qui emociona per la seva tendresa o sorpren per el seu ingeni, pero la actitut davant una errada en el espectacle es quelcom que nomès es pot adquirir preveient que aquesta errada pugui ser possible en ocasions.

L'altre dia fent el conegut joc de CHRIS KENNER "Menage et trois" i en presencia de alguns mags, al final del joc volía desfer-me de una moneda, deixan-la caure al TOPIT i en el seu lloc, va caure a terra. Com un pensament llampec em va vindre al cap que la moneda que podía haver caigut a terra podía ser perfectament una de les que tenia ensenyant a la mà esquerra. Vaig dir: " Uy s'ha caigut una moneda", vaig deixar rodolar dins aquesta mà la moneda extra i a continuació deixo dues monedas sobre la taula, recollint a continuació la del terra amb la dreta.

Faig un petit "gag" darwinià sobre les caracteristicas de las monedes i las dono a examinar. Res mes important que l'actitut prevista davant del possible error del llançament al TOPIT en questió. Ja no nomès son "taules" sino actitut despreocupada i espontanea davant aquestes situacions. Va ser si mes no curiosa la sortida.

Una abraçada i fins aviat.

Francesc-Amílcar Riega i Bello.

No hay comentarios: