martes, 18 de agosto de 2009

NOVA TEMPORADA.

Aquest estiu, en contra de la tradicio per la nostra part, no estic dedicant massa temps a la lectura sino tanmateix a sortir amb els amics i endressar les coses que pertanyan a la meva professio i m'estic trobant amb moltes sorpreses en quant a material es refereix. He trobat lloc per endressar els llibres de tecniques de joc, de revistes. He mirat documents que fa temps que no veia i m'entra la nostalgia de no haver-los llegit encara. Tinc la biblioteca per ordre cronologic i aixo em fa pendre consciencia de en quin cami va evolucionant la magia mitjançant la historia, etc...
Jocs que tenia per sabuts, oblidats, els hi tornat a agafar amb il.lusio de nen petit que va a la tenda buscant el seu primer joc de mans i fins i tot aflora el barniç als meus ulls quan aixo passa.

M'ha adono que tinc molt material per traduir i transcriure per la revista de la societat i em faig produeixo a mi mateix la il.lusio com fa molts anys que no feia.

Tot plegat m'estimula i tambe m'endressa els pensaments i m'adono que començarem la temporada amb moltes mes ganas que l'any passat que va ser molt dur a nivell familiar.

No hay comentarios: