sábado, 27 de junio de 2009

2 DE JULIOL

Finalment, na Carme i jo hem decidit formalitzar la nostra relació de parella i fet d'aixó un assumpte legal. Si bè es tracta només d'un tramit, també te un significat personal de compromís sentimental.
Encara que hem intentat dur a terme aquest pas amb senzillesa i austeritat, sembla mentida com també s'entra en el terreny del culturisme de consum. Tanmateix de la má dels mes estimats.
Estem contents, gens nerviosos i segurs de que tot es portarà a bon port.
Ho celebrarem a la intimitat i els amics mes íntims han entès perfectament el nostre missatge en el comiat de solters. Per aixó i per tot plegat voldriem agraïr a tothom el seu esforç personal.
Estarem desconectats del món per uns dies i aixó es només patrimoni de la nostre intimitat. Esperem que també ho entengueu i ens deixeu fer el mes adecuat en tot moment.
Desde aquestes línees us agraim a tots la vostra predisposició a la nostra felicitat i el respecte amb que ens heu tractat.
Fins aviat.

martes, 16 de junio de 2009

LA BARRANCA 2009.

No em canso de dir-ho que LA BARRANCA es millor que un congress de magia mil vegades, donçs es tractan temes d'interes per a mags professionals i aficionats.
Aquest any hem vist en Tommy Wonder (a.c.s.) i dos de las versions de les capses del contrabandista fabricades per en Xavi Tapies. Altres versions del mateix joc interpretades per en A.Ferragut i Camilo Vazquez tambe excel.lents entre d'altres mes practiques com la versio de un mag cubà.
En M. Talman i Javi Santos varen fer un taller de monedes que va durar un dia i mig, aproximadament 4 hores increible.
Tambe varem assistir a actuacions del principiants com jo la nit del divendres i dissabte.
Un "brainstorming" sobre diversos temes que va resultar d'allo mes interessant i amb bons resultats. Una xerrada sobre Composicio Escenica que va donar que pensar a la concurrencia que varem impartir en T. Cachadiña i jo mateix.
Pero de tot aixo em quedo amb la increible tasca humana realitzada durant tot l'any per els organitzadors i el caire huma que alla es respira junt amb l'armonia de convivencia entre un grup d'amics.
Realment aclaparador en els temps que corren.

Una abraçada a tots i fins l'any que ve.